RoxÍnház

 

 

A kaposvári Roxínház 2000 őszén alakult azzal a céllal, hogy a kaposvári és környékbeli fiatalok megismerkedhessenek a zene, tánc és színház világával, közreműködésükkel zenés darabokat mutassunk be. Az első három évben Kaposvár Tüskevár városrésze fogadta be a társulatot, így ebben az időszakban Tüskevár Roxínház néven működtünk.

Társulatunk amatőr csapat, közel ötven fővel működünk. Tagjaink 15-35 év közötti fiatalok, akik tanulás és munka mellett járnak énekórára, heti három alkalommal tánc- és színpadi próbára, illetve fellépéseinkre. Repertoárunkból a komplett színházi előadásokon kívül, félórás musical összeállítástól a kétórás musical-estig tudunk fellépéseket vállalni.

 

 

Az előadások részletes bemutatását itt találja.

 


 

 

KAMIKÁZE AKCIÓCSOPORT

A Kamikáze akciócsoport mint utazószínház működik. 2005 május 9-én alakult a Hajógyári szigeten. 3 színész, Drajkó Juli, Simon Kornél, Szabados Mihály, és egy casting director, Bándi Zsolt alapította. Célként értékes, izgalmas színházi és filmes alkotások létrehozását tűzték ki, nem kímélve magukat, feláldozva szabad idejüket és művészi álmaikat-vágyaikat.

Mára ezeket a célokat meg is valósították, hiszen mozgalmas, izgalmas, szórakoztató műveket hoztak létre. De az ember, mint olyan, nem áll meg, főleg, ha művészekről van szó! Folyamatosan törekednek jobbnál jobb produkciókkal szórakoztatni, művelni az értő közönséget. És ez minden esetben sikerül is nekik!

Fellépnek vidéki nagyvárosokban éppúgy, mint Budapesten, legyen az színház, fesztivál, művelődési ház vagy akár egy nagyszabású vállalati rendezvény. Mivel repertoárjukban gyermekműsor is szerepel, így kifejezetten a gyermekek részére felépített összejöveteleken is "otthon" vannak. 

Free Web Hosting