REGISZTRÁCIÓ

STATISZTA, MODELL ÉS HOST(ESS)

 

Ha kedvet érzel irodánkkal együttműködve dolgozni, ennek elérésére itt megteheted az első lépéseket.

Mindössze annyi a dolgod, hogy erről a helyről letöltöd a regisztrációs adatlapot, és azt kitöltve visszajuttatod a címünkre. Ami még fontos, és elengedhetetlenül szükséges:  jelentkezésedhez mellékelned kell legalább egy fényképet magadról attól függően arc- vagy egész alakos fotót, hogy milyen fajta munkát jelöltél be. Ezáltal bekerülsz cégünk adatbázisába, így megrendelőink Téged könnyen ki tudnak választani, illetve mi kiközvetíteni  különböző érdekes, szórakoztató munkákra. Filmekre, reklámokra, showműsorokra, rendezvényekre, stb.

És ami nem mellékes: ez a regisztráció semmire sem kötelez!  Ha időközben meggondolod magad, éppen nem érsz rá vagy olyan munkát találsz, ami a statisztálásban gátolna, hát lemondod az éppen aktuális ajánlatunkat!

 

Csak nyerhetsz vele!

 

 

Regisztrációs adatlap letöltése

 

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ!

 

 

Ellentétben sok más ilyen jellegű céggel, nálunk nincs regisztrációs díj, itt nem kell előre fizetned a semmiért, csak akkor, amint megkapod tőlünk az első munkád. Majd abból, az első gázsidból vonjuk le a szokásos, egyszeri regisztrációs díjat, ami mindössze 1000 forint.

A jelentkezési adatlapot értelemszerűen kell kitölteni, konkrétan a munka jellegére, ill. a jelentkező elfoglaltságára vonatkozó válaszok közül a nem kívánt törlendő!

A regisztrációs lap kitöltésének semmilyen feltétele sincs: korra, nemre és végzettségre való tekintet nélkül jelentkezhet bárki, aki kedvet érez ehhez a munkához. Természetesen jelen adatlap nem pótolja a személyes jelentkezést. Amennyiben egy munka realizálódik, többek között a szerződés megkötése céljából  (kiskorú esetén a törvényes képviselő is), a személyes találkozás feltétlenül szükséges.

És még valami fontos: Az adatokat bizalmasan kezeljük, illetéktelen harmadik félnek ki nem adjuk! A Show-Center honlapjára kizárólag  egy, általad beküldött fénykép kerül fel, mint cégünk regisztrált munkatársa! 

Free Web Hosting