Add This

 Megoszt!

Társasági könyvjelző

 

 

 

 

 

Újdonság

 

 

Üdvözöljük honlapunkon!
 

 

  ----------------------------------------------------------------

Cégünk 2007-ben alakult azzal az "idejétmúlt"  üzleti szemlélettel, hogy mindent a vevőért! A mai világban sajnos már igencsak megmosolygott hozzáállás vezérel minket, miszerint: mindig a vevőnek van igaza, sok kicsi sokra megy, egy mindenkiért - mindenki egyért... De az élet - pl. rajtunk keresztül is - bizonyítja, hogy igenis lehet ezen elkoptatottnak, banálisnak tűnő jelszavakkal sikeresen dolgozni, boldogulni az életben.

A kezdeti 10nm-ren és 2 alkalmazottal üzemelő vállalkozás mára már 20 fő feletti, 2 belvárosi üzlettel rendelkezik pontos, megbízható kiszállító háttérrel. Az elmúlt évek alatt nagy törzsvásárlói gárdát tudhatunk a magunkénak, amit elsősorban állandó, magas minőségű, és széles választékú termékeinknek köszönhetünk. Udvarias, vevőközpontú üzletpolitikánk, és nem utolsó sorban barátságos áraink mind csak elősegítette, illetve megerősítette a PÉKEK ÁLMA hírnevét.

Termékeink

Kínálatunkban megtalálhatóak a kenyérfélék mellet sós péksütemények éppenúgy, mint az édes, úgynevezett finom-péksütemények is. Tehát üzleteinkben (és természetesen a megrendelhető termékeink között) széles termékskálával találkozhat, a teljes kiőrlésű búzakenyértől, a pizzás táskán át, a szilvalekváros párnáig.

Részletes terméklistánkat persze itt a weboldalunkon is megtekinthetik.

 

 

Free Web Hosting